Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013 (https://www.forumaski.com/koc/64130-koc-burcu-gunluk-yorum-2-kasim-2013-a.html)

Naevia 02.11.2013 00:58

Koç Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013
 


Koç Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgilinizin ilişkiden beklediklerini iyi kavrayamamış olabilirsiniz. Sorunları sizinle açık, açık paylaştığı için ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, ama hissettiği güvensizlikler pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar. Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı başaracaksınız.

Zararsız bulduğunuz harcamalara dikkat. Bunlara birileri tarafından teşvik ediliyorsunuz. Daha az parayla yaşama niyetinizin mutlaka desteklenmesi gerekiyor.

Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli. Bugünlerde bazı konulara daha serinkanlı yaklaşmalısınız.

Yakın geçmişte sizi hareketlendiren olumlu gelişmeler, bugünlerde yeniden gündeme gelebilir. Dostluğa çok bağlısınız, ama bazı durumlarda ödün vermeye niyetsiz duruyorsunuz. Bir ilişkinizdeki tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı gibi de görünse de, bugünlerde ondan gelecek yumuşama belirtilerini değerlendirebilirsiniz.


Saat: 09:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.