Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   30 Kasım 2013 Cumartesi - Koç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/70515-30-kasim-2013-cumartesi-koc-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jade 30.11.2013 10:08

30 Kasım 2013 Cumartesi - Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
30 Kasım 2013 Cumartesi - Koç Burcu Günlük Burç Yorumu



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Koç, Ay bugün zıt burcun teraziden geçmekte. Şuuraltınla hareket edebilir ve sezgilerin aklının önüne geçebilir. Bu noktada dikkatli olun ve akıl yolundan ayrılmayın. Aile içi ilişkiler ve anneyle bağlantılar gündemde olacak. Yeme içme konularında aşırıya kaçmayın ve gereksiz sorunları büyüterek mide krampları yaşamayın.



Koç Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var. Ancak, bu anlamda çok açık direnç gösteren kişiler veya durumlar varsa. Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Belli bir anlaşma, görev, sorumluluk v.b konulara dayanmanın ya da altından kalkmanın zorlukları üzerine bir düzine bahane üretebiliriz. Bugünlerde, gezegenler önümüze bazı engeller çıkartsa da ya da planlarda değişikliklere veya farklı düzenlemelere sebep olsa da, her şey sona erdiğinde olan bitenden hoşnut kaldığımızı fark edeceğiz. Dolayısıyla, şikayetler, olumsuz nedenler ya da bahaneler sıralamak yerine sabretmek ve pozisyon korumak kazançlı sonuçlar elde etmemizi sağlayabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Koç Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

Koç Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Amaçlarınızı gerçekleştirmek için gerekli iş birliğine ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızın size göstereceği dostluk karşısında, daha cesur davranacaksınız. Kendinizi güçlü hissetmeniz için, motivasyona ihtiyacınız var. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak. Bugün Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz.

Koç Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Maddi bir fedakârlık yapmanız ya da hayır işine para aktarmanız gerekebilir. Baştan hesap yapmasanız iyi olur. Manevi getirisin-den başka bir faydası dokunmayacak. “Görünür olsun takdir edileyim” beklentisine hiç girmeyin.

Koç Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır

Koç Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

OTORİTEYİ temsil eden kişilere karşı sert ve zorlayıcı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Kendinizi ve çevrenizi zorlamayın.



Saat: 19:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.