|
Kokteyl - Meşrubat kategorisinde açılmış olan Bombay Kokteyl Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
28.05.2014, 15:45 | #1 (permalink) |
| Bombay Kokteyl Tarifi Bombay Kokteyl Tarifi ► Konyak ► Vermut ► Absinthe ► Likör 4 cl. Konyak 2 cl. Dry Vermut 2 cl. Tatlı Vermut Absinthe Portakal Likörü Yukarıda ölçüleri belirtilen içkiler, cam kokteyl karıştırma kabında 3-4 buzla karıştırılarak soğutulur. Soğutma işlemi yapılırken içine 1 damla Absinthe ve 2 damla Portakal Likörü katılır.
__________________ all the best. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |