|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Fasulye Saklaması / Konserve konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.12.2012, 13:58 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Fasulye Saklaması / Konserve Yarım kg taze fasulye 2 adet sivri biber 2 adet domates 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Biberler ve fasulye ler ayıklanır, doğranır. Tencereye yağ rende domates , fasulye, biber , tız konur. Fasulyeler sararmaya başlayana kadar yarım pişirilir. Kavanoza sıcak vaziyette doldururlur. Kapağı sıkıca kapatılır. Ters çevrilir. Soğuyunca düzeltilir ve oda ısısnda saklanır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |