|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Sütlü Biber Turşusu Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:04 | #1 (permalink) |
| Sütlü Biber Turşusu Tarifi Sütlü Biber Turşusu Tarifi 4 litre koyun sütü 75 gram tuz dolmalık biber Yapılışı Süt ve tuzu birlikte kaynattıktan sonra bir süre soğumaya bırakın. Biberlerin kapaklarını kesip çıkarın. Çekirdek yataklarını çıkarın. Yıkayın. Kapaklı derin bir kaba biberleri ağızları yukarı gelecek şekilde sıralayın. Hazırladığınız sütü biberlerin içine dökün. Kapağını kapatın. 20 gün oda sıcaklığında bekletin. Bu süre içinde biberlerin içindeki tuzlu süt lor peyniri haline dönüşecektir. Biberleri çıkarın. Yarıdan keserek soğuk servis yapın. Hazırladığınız turşuyu daha sonra bozdolabında bekletin. Servis yapın.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |