|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Enginar Konservesi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:44 | #1 (permalink) |
| Enginar Konservesi Enginar Konservesi Göbekli enginarın yapraklarını ve içini temizleyiniz. Yalnız elinizde enginarın göbekli kısmı kalsın. Bu göbek kısımlarını özenle daha önceden temizleyip hazırlamış olduğunuz kutulara istif ediniz. Üstüne tuz ve yarı su ilave ederek lehimletiniz ve ateşe koyunuz. Kaynar tencere içinde kutuları 15 saat kaynamaya bırakınız. Not: Eğer konserve için almış olduğunuz enginarlar pek çok taze ise çiçeklerini çıkarmak gerekmez. Onları çiçekleri ile birlikte kutulara istif ediniz.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |