|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Etli Kırmızı Biber Konservesi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:55 | #1 (permalink) |
| Etli Kırmızı Biber Konservesi Etli Kırmızı Biber Konservesi Olgun pörsümemiş sağlam kırmızı biberler alınarak iyice yıkanır. Sapları ayıklanarak ikiye bölünür iç çekirdekleri tamamen temizlenir. Birkaç dakika kaynar suda haşlanan biberler süzülerek alınır. İsteğe göre kabuklu veya kabukları soyularak kavanozlara sıkıca doldurulur. Uygun olarak hazırlanmış salamura suyu kaynar olarak biberlerin üzerine örtecek şekilde konur ve pancar sürelere uyularak konserve edilir.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |