Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcunda Bu Hafta - 4-10 Mayıs 2015 (https://www.forumaski.com/kova/152324-kova-burcunda-bu-hafta-4-10-mayis-2015-a.html)

DeRDeST 04.05.2015 18:38

Kova Burcunda Bu Hafta - 4-10 Mayıs 2015
 
Kova Burcunda Bu Hafta - 4-10 Mayıs 2015

:kova:

AŞK VE İLİŞKİLER

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-ikizler geçişi, aşkta aktif bir dönemi işaret ediyor. Konuşmak, yazışmak, haberleşmek ön plandadır. Akıcılık, ilişkinin zorlanmadan sürdürülmesi, gerginlikten uzak durulması, sabırlı olunması zamanıdır. Çok yönlü düşünen, becerikli kişilere ilgi duyarsınız. Birbirinizi sözlerinizle teşvik edersiniz. Dinlemek önemlidir. Genelde çok konuşan ancak bazen sizin söylediklerinizi duymayan yapıda bir partneriniz varsa sıkılabilirsiniz. 3 Mayıs tarihinde iletişimi önemseyiniz. 4 Mayıs tarihindeki görünüm, evli Kovalar veya uzun zamandır birlikte olan çiftlerin birbirlerine duydukları güveni sorguladıkları zamandır. 7 Mayıs tarihi ise, ilişkide olumlu bir akış, anlaşmak yönünde faydalıdır. Bekarlar için, yeni biriyle tanışmanın da işaretçisidir.

İŞ VE KARİYER

1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihindeki Akrep burcu Dolunayı, iş ve ailevi konularda bir hayli yorucu gözüküyor. Özgür hareket etmek, mücadele vermek, şartlara göre hareket etmek pek kolay değil. Bazen başkalarının abartılı hareketleri bazen iş hayatının kendi içindeki güç kavgaları yorucu olur. Sanki başkaları sizin hayatınızda merkez olmuşlar, sizi yönetiyor gibidirler. Bütün bunlarla baş edebilmek için çok rahat biri olmak, akışta kalmak, sakin olmak gerekiyor. Ancak bu da öyle kolay gözükmüyor.

PARA

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihinde İkizler burcunda seyrine başlayacak Merkür, sizin yetenekli olduğunuz alanlarda başkalarının dikkatini çekerek elde edeceğiniz paraların göstergesidir. 3 Mayıs tarihindeki görünüm ise, bu yöndeki gelişmelerin, mücadelenin, girişimlerin işaretçisidir. Mistizm, sanat. Şifa, yazarlık, iletişim yollarından para kazanılabilir. Ancak benim tavsiyem, parasal konularda harcamalarınıza dikkat etmeyi de bilmenizdir. 9 Mayıs tarihi de bu anlamda önemlidir.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 19:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.