Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/kova/152730-kova-burcunda-bugun-9-mayis-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 09.05.2015 15:13

Kova Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi
 
Kova Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi

:kova:

Sevgili Kovalar, Ay-Oğlak burcu geçişiyle cumartesi günümüz başlıyor. İç dünyanızın derinliklerinde belli bir mesafe duygusu hakim olabilir. Kendinizle yalnız kaldığınızda bir hayli ciddileşirsiniz. Başkalarıyla konuşarak, bağlantılarda bulunarak rahatlayabilirsiniz. Saat 00:48 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır.

Saat 05:39 Ay-Güneş olumlu görünümü, kendiniz adına hareket etmenin tadına varabilirsiniz. Sizi engelleyen şartlara boyun eğmeden fikirlerinizi açıklayabilirsiniz. Maddi konularda küçük birikiminizi hangi alanda değerlendireceğinize karar verebilirsiniz. Bu enerjiden olumlu yönde yararlanmanın sırrı, hayata inançla sarılmakla mümkündür.

Saat 05:47 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor.

Saat 19:09 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün görünümü, izlediğiniz veya düşündüğünüz her şeyi bir daha gözden geçirmenizi sağlıyor. Merkür-İkizler burcunda ilerlediği için son derece güçlüdür. Akıl yoluyla senteze ulaşmada, hayatı doğal akışında değerlendirmenizde emrinize amadedir. Neptün ise, maddi ve manevi yönde sizi huzurlandırıcı bir etkidir. Demek oluyor ki, hayatı kendi haline bırakarak, lezzetine varmakta yarar var. Yaşam tek düze değil biliyorsunuz. Sürekli farklı insanlarla, olaylarla karşılaşıyoruz. Ancak kendinden emin insan, panik olmuyor. Duruma uygun çözümler yaratabiliyor. Saat 23:35-10 Mayıs saat 02:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 18:49

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.