Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcu Ne Kadar Başarılı? (https://www.forumaski.com/kova/153651-kova-burcu-ne-kadar-basarili.html)

DeRDeST 18.05.2015 09:51

Kova Burcu Ne Kadar Başarılı?
 
Kova Burcu Ne Kadar Başarılı?

:kova:

Kova burcu insanlık adına en ideal olanı arar. Bireysel özgürlük, insanlar arasında eşitlik kardeşlik gibi kavramlar onun idealindeki yaşam biçimleridir. Daha önce kimsenin düşünemediğini düşünebilir. Herkesten daha farklı ve sıra dışıdır. İstediği değişimi başarmak için kimsenin desteğine ihtiyaç duymadan herkese meydan okuyabilir. Böylece geleneksel olanla mücadele ederek yenilikçi olur. Yenilik, yaratıcılık, dünyayı değiştiren her türlü konu onun ilgi alanı içindedir.

Bilgisayar, elektronik, teknoloji, uzay, havacılık, astroloji, tıp, fotoğrafçılık gibi konularda başarılı olurlar. Ayrıca düşüncelerini iyi ifade edebilen bir yazar, konuşmacı, sendikacı, öğretmen, psikolog, astronot olabilirler. Bilim adamı, mucit, toplumsal düzeni değiştirebilecek tüm liderlik konuları Kovalar’ın kendini gösterebileceği alanlar arasındadır.

Burcun olumsuz kullanımında kişi sıra dışı olmak adına sürekli yanlış alanlarda aykırı bir kişilik sergiler. Fikirlerini eyleme geçirmez, otoriteye başkaldıramadığı için kendisine yabancı gelen bir ortamda,özgürlüğünden taviz vererek, mutsuz bir şekilde görevlerini yapmaya boyun eğer ve başkaldırısını hiç de gerekli olmayan yerlerde ortaya koyar. Bu da onun ne yapacağı belli olmayan insan diye tanınmasına neden olur. Kova burcu insanı otoriteye gerektiğinde başkaldırarak özgürlüğünü kazanmayı, tepki göstermesi gereken yeri ve zamanı doğru tespit edebilmeyi, özgürlüğünün bedellerini göze almayı, ideallerini ve hayallerini gerçekçi ve uygulanabilir bir şekilde sunmayı ve başkalarının da bireyselliğini kabul etmeyi öğrenmelidir.

Kaynak: astrolojiburda.com


Saat: 04:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.