Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/kova/154123-kova-burcunda-bugun-21-mayis-2015-persembe.html)

DeRDeST 21.05.2015 08:42

Kova Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe
 
Kova Burcunda Bugün - 21 Mayıs 2015 Perşembe

:kova:

Sevgili Kovalar, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 arasında Güneş-İkizler burcunda seyredecek. Bu süreç Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu durum, aşk hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde gözlemde bulunmak, durumumuzu gözden geçirmek, kararlarımızı yeniden ele almak yönünde önemli. Güneş, merkez enerjimizi yönlendirme gücümüz, Merkür ise iletişle alakalıdır. Bu da gösteriyor ki, aklımız bireysel yöndeki her türlü kararımızda geçmiş tecrübelerimize göre değerlendirme yönünde iyi çalışıyor. Peki, yepyeni bir fırsat, kişi veya durumla karşılaştığımızda ne yapmalıyız? Mercek altına alarak artı ve eksi yönleriyle ölçüp tartmalıyız. Sorunlu bir ilişki, bir türlü sağlam temele oturmaya beraberliğimizin nedenleri üzerinde düşünmeliyiz. Yeteneklerimizi hangi alanda ifade etmek istiyorsak şimdi bilgilerimizi tazelemeliyiz. Öğrenmek, öğrendiklerimizi uygulamak istediğimiz alanları tespit etmek için iyi bir zamandayız. Bütün bu noktalara önem verirsek, bu süreci gayet verimli şekilde geçirebiliriz.

Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşumu, hayata, ilişkinize, iş hayatınıza, sevdiklerinize tümüyle güven içinde olma arzunuz bir hayli ön plandadır. Değerlerinize zarar gelmesinden çekinirsiniz.

Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan işinize canınız gibi sarılmanız, diğer yandan kendinizi de ihmal etmemeniz gerekir. Sorumluluklarınız ağırdır ve size kalan zaman yetersizdir. Bu sizi biraz yorabilir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 01:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.