Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/kova/156709-kova-burcunda-bugun-7-haziran-2015-pazar.html)

DeRDeST 07.06.2015 10:46

Kova Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar
 
Kova Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar

:kova:

Sevgili Kovalar Pazar günümüz burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Ay etkisiyle başlıyor. Genel olarak düşüncelerinize, hayata bakış açınıza, özgürlüğünüze önem vereceksiniz. Tabii ki gün içindeki görünümler doğrultusunda bunu yapabilmemiz mümkün olacaktır. Şimdi görünümlere bi bakalım.

Saat 11:58 Ay-Güneş olumlu görünümü günün en olumlu enerjisidir. Bizi rahatlatır. Özgür olduğumuzu hissederiz. Bu saate kadar yaşanılan bir takım sıkıntıları üzerimizden atarız. Hem duygularımız hem kişisel arzularımız doğrultusunda hareket edebiliriz. Aşkta seçici, çocuklarımızla ilişkimizde arkadaşça, kişisel girişimlerimizde cesaretle yol alabiliriz.

Saat 14:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı ilişkimizi hem kendi isteklerimiz hem de karşı tarafın beklentileri doğrultusunda ele almamız gerektiğini gösteriyor. Hayatımıza girebilecek veya girmiş kişiyle aramızda ölçülü ve dengeli bir sevgi alışverişi olması gerekiyor.

Saat 15:31 Ay-Mars görünümü, gayet güzel, keyiflendirici, sosyal hayatı canlandırıcı bir enerjidir. Arzu edilene yöneliriz, elde ederiz. Aşkta, kadın ve erkeğin birbirine yönelişi ve zevkle birbirini istemesi halidir.

Saat 17:31-8 Haziran saat 11:16 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresini, kendiniz adına gerekli olan her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu çok işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak birçok detayın farkına varabilirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 09:46

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.