Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Kova Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/kova/157679-astrolog-hande-kazanova-22-28-haziran-2015-haftalik-kova-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 22.06.2015 19:24

Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Kova Burcu Yorumu
 
Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Kova Burcu Yorumu

:kova:

Partnerinizin veya iş ortağınızın hayatındaki olumlu gelişmeler bu haftabaşı iletişiminizi hızlandırabilir sevgili Kovalar. Hızlı başlayan haftanızda önemli anlaşmalar için görüşmeler yapabilirsiniz. Parasal konularda bazı fikir ayrılıkları olsa bile çok takılmamaya çalışın.

Salı günü, eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız sizi yanıltabilir. Sahip olduklarınız konusunda gözden kaçırdığınız şeyler olabilir. Parasal konularda şartlarınızı birkaç kez gözden geçirmeden önemli bir alışverişte bulunmayın.

Çarşamba günü, mars yengeç burcuna geçecek ve sizin iş, hizmet ve sağlık evinizde hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı, **** dürtülerimizi temsil eder. Çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir. Mars gezegeni ateşle ilgili olduğundan, yine bu dönem ateşli hastalıklara, enfeksiyonel oluşumlara, mide ve göğüs problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Fazla çalışmak sağlığınızı aşırı zorlamanıza neden olabilir.

Astrolog Hande Kazanova
Kaynak: myastrolojiburc.com


Saat: 07:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.