Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Sevgiliniz veya Eşiniz Kova Burcu İse (https://www.forumaski.com/kova/158249-sevgiliniz-veya-esiniz-kova-burcu-ise.html)

DeRDeST 28.06.2015 07:36

Sevgiliniz veya Eşiniz Kova Burcu İse
 
Sevgiliniz veya Eşiniz Kova Burcu İse

:kova:

ORİJİNAL OLUN!

Kova insanı orijinal, yaratıcı ve ileri görüşlü bir insandır. Kova’nın her zaman kendi yaratıcılığını ve orijinalliğini açığa çıkartmaya ihtiyacı vardır. Eğer siz bunları desteklerseniz ilişkinizde sizin kendisini yönetmenize izin verebilir. Ama kıskançlığınız nedeniyle Kova’yı engellerseniz karşınızda buz gibi ifadeli, inatçı ve asla boyun eğmeyen bir insan bulabilirsiniz.

Alternatif hediye seçenekleri: Kova erkekleri elektronik ve teknolojik eşyalara çok düşkündür. Bilgisayar, yazıcı, kamera, fotoğrak makinesi ve her tür teknolojik alete bayılırlar. Kadınlarıysa, değişik ve farklı olan her tür eşya veya kıyafetle mutlu olabilir. Değişik bir şapka, farklı bir yakası olan bluz, parlak tonlardaki elbise veya kazaklar, pantolon veya tişörtler çok hoşlarına gider. Her zaman sizi şaşırtan bu insanı farklı bir gece düzenleyerek siz şaşırtmayı deneyebilirsiniz. Klasik olan her şeyden uzak durun. Çok klasik bir şey seçseniz bile farklı bir metotla hediyenizi verin.

En iyi anlaştığı burçlar: İkizler ve Teraziler’le rahat ve keyifli bir ilişki yaşarlar. Koçlar, Aslanlar ve Yaylar’la çok mutlu olabilirler. Yengeç, Boğa ve Başaklar onları zorlayabilir.
Hande Kazanova


Saat: 20:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.