Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/kova/163610-kova-burcu-17-23-agustos-2015-haftalik-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.08.2015 19:36

Kova Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu
 
Kova Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu

:kova:

Haftanıza ödemeleriniz, banka işleriniz, ortak para konularınızla başlıyorsunuz sevgili Kovalar. Bu haftabaşı başkalarından alacağınız destekle işlerinizi kolay halledebilirsiniz. Parasal meseleler, seyahat, eğitim konuları ve elbetteki iş alanlarınız bu hafta odaklanacağınız alanlardan. Başkaları için kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyecek, aklınızdaki fikirleri insanlara yaymaya çalışacaksınız.

Çarşamba günü, yakın çevrenizle yapacağınız ortaklı planlarınızda oldukça sıradışı ve farklı etkileriniz olacak. Yine sevdiğiniz insanla kısa vadeli değişik ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminiz hızlı olacak ve esnek yapınızla sorunların altından kalkmasını iyi becereceksiniz.

Bu hafta en çok dikkat etmemiz gereken günlerden birtanesi Cumartesi günü. Bu tarihte, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iş yüzünden anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. Yine iş sorumluluklarınız, özel hayatınızı olumsuz etkileyebilir veya bazı ortaklı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Pazar günü itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi, eşinizin veya sevgilinizin parası alanlarında, ortaklaşa giderler ve harcamalarınız konusunda ortaya koyacaksınız. Başkalarının kaynaklarına bağımlı olacağınız bu dönem, harcamalarınız ve ödemeleriniz hususunda bazı şeyleri gözden geçirmek, yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yine bu süreç içerisinde kredi, borç, vergi alanında ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız. Gizemli konu ve olaylar, mistik öğretiler, hayatın ve ölümün anlamı gibi konular kafanızı kurcalayabilir.


Saat: 05:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.