Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   26 Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/kova/57521-26-eylul-2013-kova-burcu-yorumu.html)

Ela 26.09.2013 11:24

26 Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu
 
26 Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu





[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]





Günün ilerleyen saatleri içinde bir telefon, sizi aniden hareketlendirebilir. Oldukça başarılı bir gün geçireceksiniz. Çevrenizde biri size büyük ilgi duyuyor. Bu ilgiden duyduğunuz rahatsızlığı, daha ince tepkilerle belli etmeniz, daha doğru olabilir. Aile ilişkilerinizde sizinle ilgili küçük bir söylenti ortalıkta dolaşıyor.

Aşk Yaşamı : Çevrenizde kendisine hayranlık bes...lediğiniz kişi aslında sizden hoşlanıyor ve kendisine yol vermeniz durumunda durum her an aşka dönüşebilir. Girişimlerde bulunmalısınız.

İş Yaşamı : Bugünlerde iş yerinizde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çözümler arayacaksınız. İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan şeyler var.

Para Durumu : Yakında şehir dışında bir para işiniz olabilir, ama yeterince ilgi gösteremeyebilirsiniz. Para konusunda bir çekingenlik hakim üstünüzde. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir.

Dikkat : Duygusal açıdan hassas bir yapıdasınız ve bundan dolayı özellikle ikili ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor.


Saat: 11:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.