Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kozmetik Dünyası (https://www.forumaski.com/kozmetik-dunyasi/)
-   -   Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları (https://www.forumaski.com/kozmetik-dunyasi/24507-goz-makyaji-oneriler-goz-makyaji-ipuclari.html)

Jaqen 19.01.2013 16:42

Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları
 
Rengi mavi, kahverengi, ela ya da yeşil hangi renk olursa olsun, gözler ruha açılan, kişiliği ve duyguları açığa vuran pencerelerdir. Üzüntü ve melankoli kadar mutluluk ve sevinci de açığa çıkarırlar. Tanıdığımız ve sevdiğimiz insanların dalgın, muzip ya da gizemli yanlarını ele verir gözler.
Gözler bakışlarla bir çok gizemli şeyi anlatmamızı sağlar. Bir göz kırpış bir başkası için özel kimi zamanda unutulmaz bir hatırayı canlandırır. Gözler flört döneminde büyük bir rol oynar. Çizgi filmler ve eski filmler, kadınların uzun ve kara kirpikleriyle göz kırpıp erkekleri nasıl cezp ettiklerini anlatırlar. Gözün anlamını bu kadar anlattıktan sonra sıra geldi Göz Makyajının inceliklerine…

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rimel Kullanımı:

Rimel seçerken bir çok markanın farklı farklı özelliklere sahip rimelleri seçiminizde büyük rol oynarlar. Genişliğinden boyuna, tonundan, suya dayanıklılığına ve daha çok kıvrımlaştırmasına kadar her maskara kendine has farklı bir özellik sunar. Kirpiklerinizi göz önünde tutarak, ihtiyacınıza en uygun ürünü seçiniz.
Kötü bir görünüm veren metal kirpik makaslarından kullanmak istemiyorsanız, gerçek kıvrım sağlayan ürünleri tercih ediniz. Siyah, kahverengi, lacivert olmak üzere istediğiniz rengi seçebilirsiniz. Bu kadar çok çeşit mevcutken, makyaj setinize birkaç rimel daha ekleyip görünümünüzü sık sık değiştirebilirsiniz.
Genellikle, rimeli iki kat sürmek gözünüze farklı ve çekici bir görünüm vermeye yeterdir. Kirpiklerde topaklanmayı önlemek için bir kez sürüp kurumasını bekledikten sonra ikinci katı da sürebilirsiniz. Rimel göz kapağınıza kazara bulaşırsa, silme çubuğu kullanabilirsiniz.
Göz Kalemi:
Gözlerinizi belirginleştirmek için, siyah, kahverengi, haki, lacivert renklerindeki göz kalemlerinden faydalanabilirsiniz. Göz kalemini yada likit kalemi doğru bir biçimde uygulamak için, göz kapağınızı kenardan dışa doğru çekip düz bir çizgi biçiminde göz kapağınıza uygulayın. Düz bir çizgi oluşturmanız için kalemi göz kapağınız üzerinde içerden dışarı doğru uygulamalısınız.
Ne kadar sürdüğünüze dikkat edin çünkü ince bir çizgi yeterli olacaktır. Daha çarpıcı bir görünüm için, daha kalın ve koyu sürmeniz önerilir.


Etiketler:Göz Kalemi Seçimi, Göz Makyajı İpuçları, Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı Teknikleri, Göz Makyajının İncelikleri, Makyaj Teknikleri, Rimel Kullanımı, Rimel Seçimi

JaCk 19.01.2013 17:31

Cevap: Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları
 
gözler güzelmiş :hhhz:

Jaqen 19.01.2013 17:34

Cevap: Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları
 
Bu tonlar sanada gider @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aklinda olsun :hhhz:

JaCk 19.01.2013 17:36

Cevap: Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları
 
benim hayatım renklerle zaten bide göz boyasıyla uğraşamam :D:D @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] teyze :D:D:D

Jaqen 19.01.2013 17:37

Cevap: Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları
 
Renklere ilgin ordan geliyor demek evlat :D:D

JaCk 19.01.2013 17:40

Cevap: Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları
 
yok canım işimden geliyor :D:D:D

Jaqen 19.01.2013 17:49

Cevap: Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları
 
:D Gereksiz post yazma :D:D

JaCk 19.01.2013 17:50

Cevap: Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları
 
peki :D

JaCk 19.01.2013 17:55

Cevap: Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları
 
ayıp ama @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] :D:D


Saat: 20:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.