Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Lazer Epilasyon (https://www.forumaski.com/lazer-epilasyon/)
-   -   Lazer Epilasyon nasıldır? (https://www.forumaski.com/lazer-epilasyon/166055-lazer-epilasyon-nasildir.html)

EbruLi 06.09.2015 17:47

Lazer Epilasyon nasıldır?
 
Lazer Epilasyon nasıldır?
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Lazer Epilasyon, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın en hızlı ve en sağlıklı yoludur. Lazer epilasyon ' da kullanılan lazer ışığının dalga boyu melanin pigmenti tarafından emilme özelliğine sahiptir. Soğutma sistemli lazer tekniği ile yapılan lazer epilasyon ile lazer ısısı cilde zarar vermeden doğrudan kıl kökünü yok eden ısıya dönüşür lazer epilasyon 'da.


Epilasyon yaptıracağınız merkezi seçerken nelere dikkat etmelisiniz?
Mutlaka çok deneyimli bir lazer epilasyon merkezi seçmelisiniz, doktor dahi olmayan bir çok kişi tamamen ticari kazanç amacı ile lazer epilasyon merkezi açmış bulunmaktadır. Bu merkezlerde en kısa zamanda en çok gelir elde etmek için bilimsel ve etik olmayan, kalıcı zararlara yol açabilecek uygulamalar bilinçsiz olarak yapılmakta bir çok insan mağdur olmaktadır. Bilinçsiz lazer epilasyon uygulamaları sonucu kılları sadece incelip azalmayanlar hatta artanlar, lazer epilasyon sonrası kalıcı yanık izleri ile yaşanlar maalesef giderek artmaktadır. Hatta bu nedenle açılan davaların artması sonucu Sağlık Bakanlığı sadece doktorların sahip olduğu büyük tıbbi kuruluşlarda lazer epilasyona izin verme ve sayıları hızla artan ticari amaçlı lazer epilasyon merkezlerinin ruhsatlarını iptal etme kararı almıştır.
Sadece bu konuya odaklanmış, diğer kozmetik uygulamaları yapmayan, sadece lazer epilasyon konusunda uzmanlaşmış, tek amacı ticari gelir elde etmek olmadığını ortaya koymuş lazer epilasyon kuruluşlarına gidiniz. Sahipleri tıp doktoru dahi olmayan, bir sorununuz olduğunda muhatap bulamayacağınız sokak arası, ağda salonundan bozma yerlerde sağlığınızı riske atmayınız, ciddi sağlık kuruluşlarının lazer epilasyon merkezlerini tercih ediniz. Örneğin; köklü bir sağlık kuruluşu olan Kadıoğlu Sağlık Hizmetlerine ait olan ve yıllardır sadece lazer epilasyon yapılan Epiderm Lazer Epilasyon ([Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]) bu konuda uzmanlaşmış bir kuruluştur. Epiderm'in Nişantaşı, Etiler, Bağdat cd. ve Bakırköy'deki şubelerinde sadece lazer epilasyon uygulanmaktadır.
Epiderm neden daha ucuz ve daha etkili lazer epilasyon yapiyor, System EpiDerm farki nedir: Digital spektrofotometrik olcume gore ozel doz belirleme+cihazlarimizda kullanilan ozel farkli frekans sayesinde daha az seansta en iyi sonuca ulasilmakta; toplam ucret azalmaktadir. Uygun olmayan dozlarda hem seans sayisi cok artar, hem de incelen tuyler nedeni ile iyi sonuc alinamaz.
Dijital spektrofotometre cihazı nedir, lazer epilasyon uygulamasında ne işe yarar?
Lazer Epilasyon da temel amaç, lazer ışınını doğru dozda kıl köküne ulaştırarak, tekrar kıl üretemeyecek şekilde hasar verdirip kıl hücresinin yeni kıl üretmesini engellemektir. Eğer lazer ışınının doğru dozu ayarlanamazsa, kıl kökleri yeteri kadar tahrip olmaz, yeterli dozdan daha aşırı doz uygulanırsa, cilte tahriş ve yanık lekeleri oluşturabilmektedir. Lazer epilasyonu için bu hassas lazerin doz ayarı lazer epilasyon uzmanı kişilerin dahi göz ile ayarlaması mümkün olmayacak kadar zor bir iştir. Ciltteki Melanin, kandaki Hemoglobin ve cildin ışığı yansıtma özelliklerinin bir arada dijital spektrofotometre cihazı ile değerlendirip uygun doz seçilmesi en güvenli yöntemdir. Her lazer epilasyon seansından önce zaman içinde ciltteki değişiklikler dijital spektrofotometre cihazı ile izlenmeli ve lazer epilasyonda kullanılacak lazerin dozu yeniden ayarlamalıdır. Lazer Epilasyon seansınız için seçtiğiniz firmanın dijital spektrofotometre cihazının olup olmadığını bilmenizde fayda vardır.


Saat: 23:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.