Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   LYS - YGS (https://www.forumaski.com/lys-ygs/)
-   -   PMYO 2014 Başvuruları Başladı. PMYO 2014 Başvuru Şartları Neler? (https://www.forumaski.com/lys-ygs/102043-pmyo-2014-basvurulari-basladi-pmyo-2014-basvuru-sartlari-neler.html)

KaRaqiZz 07.04.2014 22:55

PMYO 2014 Başvuruları Başladı. PMYO 2014 Başvuru Şartları Neler?
 
PMYO 2014 Başvuruları Başladı. PMYO 2014 Başvuru Şartları Neler?



PMYO için 2014 YGS'den kaç puan almanız gerekiyor? Polis Okulu PMYO için YGS Puanı açıklandı mı? Polis Okulu dersleri neler? Polis Okulu'na dair tüm detaylar

(PMYO) Polis okulu başvuru koşulları belli oldu mu? YGS'den kaç puan alan polis olma şansına sahip olacak? PMYO 2014 Başvuruları başladı. PMYO 2014 Başvuru şartları neler? YGS PMYO taban puanı kaç olarak açıklandı mı? PMYO başvuruları için tıklayınız! (Polis okulu başvuruları başladı mı? )

PMYO'DAN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

2014 YILINDA POLİS MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. BAŞVURU PUANI VE DİĞER

ŞARTLARIN 07.04.2014 PAZARTESİ GÜNÜ BU SİTEDEN DURULMASI PLANLANMAKTADIR.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

PMYO

PMYO Polis Meslek Yüksek Okulu başvurularını heyecanla bekleyen adaylara önemli duyuru! Polis Meslek Yüksek Okulu başvuruları bugün başlıyor. Binlerce adayın gözü kulağı bu haberde. Adaylar için hazırlanan sayfamızda başvurularınızı bir kaç dakika içinde gerçekleştirebilirsiniz. Polis Meslek Yüksek Okulu hakkındaki tüm gelişmeleri mynet.com sayfasından güncel olarak takip edebilirsiniz. Polis Meslek Yüksek Okulu adayları için hazırladığımız sayfada Polis Meslek Yüksek Okulu başvuru hakkında da geniş bilgiler yer almaktadır.

2013-2014 akademik yılı için yapılan haberler, geçen yılın alımlarındaki şartlardı. Yani; 2014-2015 alımları için şartlar ve YGS baraj puanının kaç olacağı, PMYO tarafından henüz duyurulmamıştır.

Polis Meslek Yüksek Okulunun sitesinde yer alan bilgiye göre ([Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]) başvuru şartları 2014 mart ayı içerisinde siteye eklenecektir. Geçtiğimiz yıl YGS baraj puanı olarak 250 Puan isteniyordu. PMYO sitesinden açıklama yapılır yapılmaz gerekli bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. Lütfen takipte kalınız.

POLİS OKULU NEDİR?

Polis Akademisi, Emniyet Teşkilatı için orta ve üst kademe yöneticiler yetiştiren, Ankara'da üniversite eşdeğerinde bir öğretim kuruluşudur. Akademi, ön lisans, lisans ve lisans üstü eğitim verir, öğretim üyeleri eğitimin yanı sıra bilimsel araştırma ve yayın yapar, danışmanlık hizmeti verir. İdarî bünyesinde fakülte, enstitü ve polis meslek okulları da bulunur. Akademi'nin lisans eğitimi veren Güvenlik Bilimleri Fakültesi Gölbaşı kampüsünde bulunur. Lisans üstü eğitim verip araştırma yapan Güvenlik Bilimleri Enstitüsü, Araştırma enstitüleri ve idarî merkez ise Ankara'nın Anıttepe

mahallesindeki kampüstedir. Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulu ise Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunur.


Saat: 20:49

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.