Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   LYS - YGS (https://www.forumaski.com/lys-ygs/)
-   -   LYS Başvuruları Uzatılacak mı ÖSYM' den Açıklama Geldi (https://www.forumaski.com/lys-ygs/107305-lys-basvurulari-uzatilacak-mi-osym-den-aciklama-geldi.html)

Jade 02.05.2014 10:11

LYS Başvuruları Uzatılacak mı ÖSYM' den Açıklama Geldi
 
LYS Başvuruları Uzatılacak mı ÖSYM' den Açıklama Geldi ! Kayıt Yaptıramayan Adayların Durumları Ne Olacak


lys başvurusu , başvuru süresi uzatılacak mı , lys başvurular bitti , lys başvuramayanlar ne olacak , lys sınavına başvuru günü bitti mi , lys başvuru yapamayanlar için son şans

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

BAŞVURU SÜRESİ UZATILMAYACAK
LYS'lere girme hakkı kazanan adaylardan, LYS'lere başvuru yapmak isteyenler için son başvuru yarın yapılabilecek. Başvuru süresi uzatılmayacak.

LYS SINAVLARI İÇİN AYRI BİR KILAVUZ YOK
LYS'ler için ayrı bir kılavuz bulunmayacak. 2014 ÖSYS Kılavuzu, LYS'ler de dahil, ÖSYS Sistemi ile ilgili tüm ilke ve kuralları kapsıyor. Adayların, başvuru yapmadan önce bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor. LYS'lere katılma hakkı elde eden adaylar, 5 LYS'den, hesaplanmasını istedikleri LYS puanına uygun istedikleri sınava katılabilecekler.

BAŞVURUSUNU TAMAMLAMAYAN 63 BİN ADAY VAR
Yapılan duyuruya göre; 2014-LYS’lere, dün saat 08.00 itibarıyla toplam 824.835 aday başvuru yapmıştır. 888.329 aday sınav ücretini yatırmış bulunmaktadır. Sınav ücretini yatırmış olduğu halde başvurusunu henüz tamamlamayan 63.494 aday bulunmaktadır. Sınav ücretini yatırmış olduğu halde başvurusunu henüz tamamlamayan bu adayların başvuru işlemini bugün içinde tamamlamaları önemle hatırlatılır. sınav ücretini yatırdığı halde 2014-LYS başvuru işlemini kılavuzda/duyurularda belirtildiği şekilde tamamlamayanların, 2014-LYS’lere girmeleri mümkün değildir. Adaylar başvurudan önce sınav ücretini yatırmış olmalıdır. Sınav ücretini yatırmak LYS’lere başvuru için yeterli değildir. Ücret yatırdığı halde başvurusunu yapmayan adayların ödedikleri ücretler geri ödenmez.


Saat: 16:58

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.