Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Motorlu Taşıt Araçları (https://www.forumaski.com/motorlu-tasit-araclari/)
-   -   Orjinal Yedek Parça Nasıl Anlaşılır? (https://www.forumaski.com/motorlu-tasit-araclari/156209-orjinal-yedek-parca-nasil-anlasilir.html)

DeRDeST 04.06.2015 18:24

Orjinal Yedek Parça Nasıl Anlaşılır?
 
Orjinal Yedek Parça Nasıl Anlaşılır?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kullandığınız malın arızası durumunda yedek parça almak üzere dikkat etmeniz gereken başlıca birkaç husus var. Global piyasada artık bütün firmalar güven tescil etmek için her yolu deniyorlar. Bunlardan en önemlileri garanti kapsamı yada yedek parça alımında taşeron şirket aracılığıyla yada bizzat firmadan yapılan alışverişte size gönderilen veya teslim edilen her ürünün kutusu ya da ambalaj kağıdının açılma noktasında firmanın logosunun bulunduğu taklit edilemez hologramı bulunmaktadır. Bu hologram paketin açılış yerinde konmaktadır. Bunun amacı eğer sizden önce biri açarsa anlayabilmeniz içindir. Eğer bu holograma herhangi bir zarar geldiyse ürünü derhal geri iade etmenizi öneririm.

İkinci önemli etken ise her ürünün üzerinde bulunan ve firmanın veritabanına kayıtlı bir seri numarasının olmasıdır. Bu seri numarası ürünün firma tarafından üretilip tescillendiğini doğrulamak için verilir. Bahsi geçen seri numarası çoğu firmanın web sayfaları aracılığıyla kontrol edilebilmektedir. Size önerim böyle bir olanağınız varsa seri numaranızı firmanın ilgili sayfalarından bir kez daha doğrulatmak olacaktır.

Üçüncü husus da almış olduğunuz parçanın ücretli ya da ücretsiz fark etmemek kaydıyla bir faturası çıkarılır. Bu faturanın bir örneği şahsınız adına kesilmiş bir şekilde size gönderilecektir. Eğer ürünün üzerinde bulunan barkod ve hologramda yazan seri numarası ve benzeri gibi öğeler elinize geçen faturadaki numaralarla uyuşmuyorsa ürün ile ilgili bir inceleme başlatmanızı öneririm.

Not: Her hangi bir iade, değişim ve benzeri gibi bir durumda firma sizden bu faturayı talep edecektir. Bu yüzden faturanızı özenle saklamanızı öneririm.


Saat: 14:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.