Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Motorlu Taşıt Araçları (https://www.forumaski.com/motorlu-tasit-araclari/)
-   -   Caterham Seven Supersport R (https://www.forumaski.com/motorlu-tasit-araclari/39871-caterham-seven-supersport-r.html)

Asrevya 03.07.2013 02:02

Caterham Seven Supersport R
 

Caterham Seven Supersport R

Hafif İngiliz spor otomobili Caterham’ın Seven yelpazesinin en yeni üyesi Seven Supersport R .

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Standart Supersport gibi yeni versiyon da birçok pist odaklı performans özelliği içeriyor, ama performansını arttırmak için daha büyük hacimli bir motorla donatılmış.


Yeni model normal 1,6 litrelik Sigma motor yerine 2,0 litrelik bir Ford Duratec motor içeriyor. Bu motor beş vitesli bir şanzıman ve kilitli diferansiyelle eşleştirilmiş.


Araç 180 bg, yani standart Supersport’a gore yüzde 25 daha fazla güç üretiyor. Supersport R sadece 535 kg boş ağırlığıyla 0’dan 100 km/s’ye 4,8 saniyede hızlanabiliyor ve 210 km/s azami hıza ulaşabiliyor.


Superport R’nin iç kısmında, vites değiştirme ışıklı direksiyon simidi, kompozit yarış koltukları, dört noktalı emniyet kemerleri bulunuyor.


Seçenek olarak sunulan ekipmanlar, hava soğutmalı fren disklerinden, pist günü susturucusu ve viraj çubuğundan, karbon gösterge panelinden ve yüksek performanslı Avon ZZR jant ve lastik paketinden oluşuyor.


ntv


Saat: 17:22

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.