Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Oğlak Burcu (https://www.forumaski.com/oglak/133329-1-ekim-2014-carsamba-burc-yorumu-oglak-burcu.html)

Şafak 30.09.2014 21:51

1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Oğlak Burcu
 
1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Oğlak Burcu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bugün burcunuz şöyle diyor:

Gökyüzü bugün sizlere istek ve amaçlarınıza ulaşabilmek için konsantrasyon ve irade gücünüzü ortaya koymanız ve çalışmaya istekli olmanız için destek veriyor. Hayatta hiçbir şey mücadele etmeden bedel ödemeden istediğimiz gibi gerçekleşmez. Bu dönem sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkta şanslı bir gündesiniz.

Alternatif Yorum:

İnsanların iletişim kurabilecekleri konumlarda bulunmaya gayret etmenizde yarar var. Eski bir sevgilinizin veya bir dostunuzun oldukça kötü durumda olduğunu öğrenmeniz olasıdır. Sevinçli gelişmelere açık bir dönemdesiniz. Bugün gerek fiziksel, gerek ruhsal olarak kendinizi çok daha güçlü hissedebilirsiniz. Çevrenizdekiler sizin enerjinize uyum gösteremeyebilirler ve planlarınızın ancak bir kısmını uygulayabilirsiniz.


Saat: 15:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.