Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Oğlak Burcu (https://www.forumaski.com/oglak/140006-25-kasim-2014-sali-burc-yorumu-oglak-burcu.html)

Şafak 24.11.2014 19:15

25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Oğlak Burcu
 
25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Oğlak Burcu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bugün burcunuz şöyle diyor:

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak) Sabahleyin borç ve alacak ilişkilerinde, kredi, prim işlerinde son düzenlemeleri yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise kendinizi maddi ve manevi olarak genişletebileceğiniz fırsatlar yer alıyor. Hukuksal işlerinizde, akademik konularda ve uzak ülkelerle ilişkilerde olumlu olaylarla karşılaşmanız mümkün. Kendinizi daha iyimser hissedebilirsiniz.

Alternatif Yorum:

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size heyecan, mücadele ve kararlı olduğunuz koşullar getirmeye devam etmekte. Pek çok konuda daha sabırsız olabilirsiniz. Ancak bu dönemde tam olarak göremediğiniz koşullar ve riskler de var. Yay burcundaki gerçekleşen yeniay özellikle yabancılarla ilgili konularda, içerisinde inançların, ideolojilerin ya da medyanın olduğu durumlar içerisinde bazı huzursuzluklar, soru işaretleri yaratabilir. Gizli kalan, tam olarak göremediğiniz durumlar, ilişkiler yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz.

Kötü alışkanlıklarınızı ya da bir türlü vazgeçemediğiniz tekrarlayan davranışlarınızı bırakabileceğiniz, kendi kendinizle vakit geçirmekten daha fazla zevk alabileceğiniz, gizli tutulması gereken işlere başlayabileceğiniz veya sizden gizli tutulan olaylar Ya da gizemli ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz.


Saat: 15:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.