Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcunda Bugün - 13 Mart 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/oglak/149307-oglak-burcunda-bugun-13-mart-2015-cuma.html)

DeRDeST 13.03.2015 16:40

Oğlak Burcunda Bugün - 13 Mart 2015 Cuma
 
Oğlak Burcunda Bugün - 13 Mart 2015 Cuma

:oglak:

Sevgili Oğlaklar, günün astrolojik olarak belirleyicisi iki enerji etkinliği var. Birincisi Merkür-Balık burcu seyrinin başlaması, diğeri Yay burcunda oluşacak sondördün. Birlikte inceleyelim.

13 Mart saat 05:52-31 Mart saat 04:43 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, sadece çevresel konularda değil, çalışma hayatınız, sağlık, yurtdışı, eğitim, ihtisas, tayin terfi, inanç ve hayata bakış açınızla da birebir ilgilidir. Burcunuzla yapacağı olumlu görünüm, gerek günlük hayatta gerekse çalışma ortamındaki kişilerle olan ilişkinizde iyi niyet ve şefkatle düşünmenin işaretçisidir. Ancak bunun ayarını bilmek gerekir. Sonra oturup, neden böyle davrandı, niye böyle konuştu diye üzülmeyelim. Merkür Balık burcunda hayali düşünmeye, ayrıntıları gözden kaçırmaya neden olur. Lütfen bilinçli olalım. Bu süreç özellikle yaratıcı tarzda çalışan sanatçılar, mistik konularla uğraşan şifacılar, edebiyatla ilgilenen kişiler için gayet yararlıdır. Psikolojik danışmanlık, hastane, eğitim sektörü ve insanlara yardım amaçlı faaliyetlerde bulunabiliriz.

Saat 19:48 Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün, bazı işlerin yoluna konulması için bugün yapılacak görüşmeleriniz veya girişimleriniz için her noktayı iyice gözden geçiriniz.

Günlük aktivitenizde her işinizin arzu ettiğiniz şekilde sonuçlanması dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 01:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.