Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/oglak/157591-oglak-burcunda-bugun-21-haziran-2015-pazar.html)

DeRDeST 21.06.2015 06:31

Oğlak Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar
 
Oğlak Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar

:oglak:

Sevgili Oğlaklar saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümü gelecekle alakalı konularda bir hayli hırslı düşünmemizi sağlar. Arkadaşlıklarımızı, bugüne dek yaşadıklarımızı düşünürüz. Ancak iç dünyamızda kimseye pek güvenimiz yoktur.

Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda dikkatli olmalı, yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Ailenizin güvenliğini ilgilendiren konularda bir hayli hassas düşünebilirsiniz.

Saat 15:53 Ay-Mars görünümü, kendiniz için güzel bir şeyler yapmanız adına teşvik ediyor. evet belki bir takım meseleler gönlünüzü yoruyor. Ancak olsun varsın, siz yine de gönlünüzü şenlendirecek bir şeyler bulabilir, canlanabilirsiniz.

21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkilerde üzerinde durulan en önemli husus, güvenmek, huzur bulmak, yuva kurmak, devam eden ilişkinizi güçlendirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Problemli bir ilişkiniz varsa, partnerinizle durumunuzu bir daha gözden geçirmeniz yararlıdır. Yeni bir ilişkiye adım atanlar, sevgilinizi iyi tanıyınız. Onun ailesi ve geçmiş ilişkileri hakkında bilgi sahibi olunuz. Evlenenler, maddi ve manevi anlamda birbirinize destek olunuz. Karşıt burçta ilerleyen Güneş süresince hayatı, ilişkileri, geçmişi, ailenizi, yuvanızı, çocukluğunuzu farklı bir açıdan ele alabilecek, belki de birçok sorunun cevabına kendi içinizde ulaştığını fark edeceksiniz. Kimlere güvenmeli, kimlere inanmalı, ilişki nasıl olmalı, kimler dost veya düşman bunları da gözden geçirmiş olacaksınız.

Saat 19:58 itibariyle Başak burcunda ilerleyen Ay, saat 20:00 de Güneş ile bir görünüm yapacak. sadece bizi anlayabilecek bir eşe, sevgiliye ihtiyacımız olduğunu düşünürüz. Duygularımızı, inandığımız değerleri saygıyla karşılamasını bekleriz. Farklı düşünebilir, yeter ki bam telime basmasın diye içimizden geçiririz. Bu görünüm, bir problem yaşatmaz. Ancak bizim için kutsal olan değerler gözümüzde büyür. Bunun hafife alınmasını istemeyiz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 03:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.