Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/oglak/157629-oglak-burcunda-bugun-22-haziran-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 22.06.2015 10:35

Oğlak Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi
 
Oğlak Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi

:oglak:

Sevgili Oğlaklar saat 13:26 itibariyle gerçekleşecek Ay-Merkür zorlu görünümü, yeni haftamızın ilk etkili enerjisidir. İş konularında ve parasal meseleler üzerinde detayların önemine işaret ederken, aşk hayatınızdaki hızlı gelişmeleri kontrollü bir şekilde ele almanın önemini işaret ediyor. Endişelerinizi gidermenin yolunun, şüphe ve kuruntulardan uzak durmakla mümkün olacağını hatırlatıyor.

Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığında, ne kendimizi yıpratacak kadar aşırı titiz, ne de gereğinden fazla rahat davranmayalım. Sağlığınıza, hijyeninize, kişisel bakımınıza bir önem verelim. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmaya gayret gösterelim. Hangi konuda huzur bulmak istiyorsak, o konuyu dikkatlice, aklı başında ele alalım.

Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bu yıl yanıyla finansal anlamdaki gelişim, yenilik ve fırsatların işaretçisi olurken, diğer yanıyla da ev içinde, ailevi konularda, yerleşim yerinizle alakalı değişimlerin de startını veriyor. Bu görünüm de, aynı şekilde bir değişim simgesi oluyor. Yeni ortaklıklar, kazanımlar, destekler sayesinde büyümekte olduğunuzu, gelişeceğinizi, canlanacağınızı söylüyor. Tabii ki bazen yanlış adımlar attığımız da olur veya finansal zorluklar yaşanabilir. Ancak bunların önüne geçmenin yolu, geçmişte yaşanan zorlukları unutmamakla mümkündür. Elinize geçeni veya geçecek olanı mutlaka iyi değerlendirin. Geleceğinizi düşünerek yatırım yapın. Hani büyükler der ya, su akarken kovanı doldur diye. Aynen öyle.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 11:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.