Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Astrolog Zeynep Turan 22-28 Haziran 2015 Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/157666-astrolog-zeynep-turan-22-28-haziran-2015-haftalik-oglak-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 22.06.2015 18:49

Astrolog Zeynep Turan 22-28 Haziran 2015 Haftalık Oğlak Burcu Yorumu
 
Astrolog Zeynep Turan 22-28 Haziran 2015 Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

:oglak:

İkili ilişkilerinin ön plana çıktığı günler... Ne istediğin bilerek hareket etmen, insanlarla olan ilişkilerinin bu dönemde güçlenmesine büyük bir etken. Bir sorunun hayatını uzun bir süre boyunca meşgul etmesine müsaade edecek biri olmadığını seni tanıyan herkes biliyor olmalı. Hal böyleyken kararlı tavrın ve gökyüzünün de desteğiyle uzun zamandır seni kısıtladığını ve bastırdığını düşündüğün ne varsa hayatından çıkarmaya yeltenebilirsin. Zamanla kafandakileri bir bir hayata geçirdiğine tanıklık edebilirsin. Bu hafta ise yaşam alanın, gelir-gider dengenle ilgili kafa yormanı gerektirecek gelişmeler yaşanabilir. Özellikle borç, prim, yaşam alanı, gayrimenkul gibi konularda önemli gelişmeler yaşanabilir; beklediğin fırsatlar karşına çıkabilir. Yılın en şanslı günlerinden geçerken, sende hayatını ve kendini artık erteleme...

Sabır sabır sabır!24 Haziran Çarşamba günü savaşçı gezegen Mars, karşıt burcunda Yengeç’te hareket etmeye başlıyor. İlişkileri ve ortaklıkları temsil eden 7.evinde etkin bu geçiş önümüzdeki günlerde seçici ve mükemmeliyetçi tarafının ilişkilerini olumsuz etkileyebileceğini vurguluyor. Ego problemleri, üstünlük savaşları ve karşıt fikirler sevgilisi olan Oğlak burçlarının ilişkilerinin gündemi haline gelebilir.

Hafta sonu karar alma mesaisi yapabilirsin…28 Haziran Pazar günü Merkür, burcunda hareket eden Plüton ile 150 derecelik bir açı yapıyor. Bu transit uzun zamandır değiştirmeyi planladığın ev şehir semt gibi köklü değişimlerin ilk adımlarının atılacağını temsil ediyor. Fakat mükemmeli arayan biri olarak bugünde bir takım kararsızlıklar yaşaman mümkün.

Astrolog Zeynep Turan
Kaynak: myastrolojiburc.com


Saat: 22:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.