Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcu 2015 Temmuz Ayı Astroloji Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/158203-oglak-burcu-2015-temmuz-ayi-astroloji-burc-yorumu.html)

DeRDeST 28.06.2015 04:28

Oğlak Burcu 2015 Temmuz Ayı Astroloji Burç Yorumu
 
Oğlak Burcu 2015 Temmuz Ayı Astroloji Burç Yorumu

:oglak:

Sevgili Oğlaklar, 2 Temmuz tarihinde sizin burcunuzda oluşacak Dolunay ile başlayacak. Bu Dolunay’da kişisel ilişkilerimiz kıymetli olacak.İkili ilişkilerdeki beklentilerinizi hayattaki beklentilerinize göre restorasyon yapmanız gerekecek.Görünümlerine baktığımızda da özel hayat ve kariyer hayatımızdaki ilişkilerin kıymetli olduğu görülecek.

8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyrine başlayacak.Bu durum eskiye özlem ve partnerinizden beklentilerinize dair empati kurarak daha ılımlı yaklaşmanız gerekecek.

16 Temmuz tarihinde Yeni Ay ilişki evimizde oluşacak. Yeni Ay’ın karşıt burçta olması yeniliklerin de o yönde olmasını istediğinizi gösterecek.

19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ancak gölgeli günler devrede olacak.Çünkü 25 Temmuz’da gerileme hareketi olacağı için bu gölgeleri hareketleri de bütün olarak inceleyerek içe yönelerek analiz edeceksiniz.

23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak.Mali konularda desteklenmenin ve kendinizi güçlü hissetmenin duygusu ortaya çıkacak.

31 Temmuz tarihinde Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek ve yine aynı gün Venüs Aslan burcunu gerileyecek.Parasal konular bu dönemde kıymetli olacaktır.Gelir ve giderleri iyi kontrol etmeniz gerekecek.Aynı zamanda kişisel ilişkilere de dikkat etmemiz gereken bir dönem olacak.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 07:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.