Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcu 29 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/158386-oglak-burcu-29-haziran-2015-pazartesi-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 29.06.2015 04:30

Oğlak Burcu 29 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu
 
Oğlak Burcu 29 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

:oglak:

Sevgili Oğlaklar saat 06:20 itibariyle etkili olacak, Ay-Yay burcu geçişi, yeni haftanın bu ilk gününde, her zorluğun üstesinden gelebilecek inanç ve iyimserliğin işaretçisidir. Geçici çözümler yerine yarınlarınızı garanti altına alabilecek işler üzerinde düşünürsünüz. Ruhsal anlamda birkaç gün önceye göre bu saat sonrası daha rahatsınız.

Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, heyecanlı gelişmeleri, finansal anlamda destekleri işaret etmekte. Bazı davaların sonuçlanması umduğumuz gibi bir sonuç alabilmemiz için bugün bazı kişilerle anlaşma yoluna gidebiliriz. Sözgelimi boşanma davalarında çocuğun velayeti ve nafaka şartlarının konuşulması, ev satışı, kiralama, vergi ve sigorta gibi konularda yeni gelişmeler yaşayabiliriz. Burada dikkat edeceğiniz husus, artık eskiden kurtulmak ve yeni için mücadele etmekten kaçınmamaktır. Şartlar zorlayıcı olabilir. Ancak hayatınızda yeni bir sayfanın açılması için, geçmiş yüklerinizden kurtulmanız şarttır. Korkmayınız ve yolunuzda emin adımlarla ilerleyiniz. Gün doğmadan neler doğar. Banka kredileri veya alacak-verecek konularında geleceğinizi düşünerek akıllıca ilerleyiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 09:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.