Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   14 Ağustos 2015 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/163240-14-agustos-2015-cuma-oglak-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 14.08.2015 14:56

14 Ağustos 2015 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
 
14 Ağustos 2015 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

:oglak:

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüzün belirleyicisi olan Aslan burcundaki Yeniay, saat 17:53 itibariyle oluşacak. Yeniayın, gerileme hareketinde olan Venüs ile kavuşumu, geçtiğimiz Temmuz başındaki finansal, iş ve ilişki anlamındaki durumları tekrar hatırlatıcı bir etki yaratıyor. O zamandan bu yana olan beklentilerimiz karşılandı mı, buna bir bakmak gerekiyor. Kazanmak istiyoruz ve bu yönde tatmin olmaktan yanayız. Bu Yeniay size bu yönde bir fayda sağlayabilir.
Bu Yeniayda, ilişkiniz veya hayatınızın genelinde bir iç gözlemde bulunacağız. tabii ki hiç kimsenin bizim gibi davranmasını bekleyemeyiz. Biz de ne veriyoruz, ne sunuyoruz, nasıl yaklaşıyoruz bu çok önemli. Eğer gerçekten çıkarsız, karşılıksız sevgiyi, değeri veriyorsak, bu Yeniay, bize güzellikler getirici olabilir. Bir de önemli husus, bu Yeniayda ihtiyaçlarınızı lütfen bütçeniz sınırları çerçevesinde karşılayınız. Kredi kartı ödemeleriniz, yatırımlarınız, borçlarınız ve başkalarıyla olan her türlü ortaklık ilişkilerinizde incelemede bulunmadan, üzerinde düşünmeden kararlar almayınız.

mynet


Saat: 23:46

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.