Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/163609-oglak-burcu-17-23-agustos-2015-haftalik-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.08.2015 19:35

Oğlak Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu
 
Oğlak Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu

:oglak:

Haftanıza dış koşullara bağlı işlerinizle başlıyorsunuz sevgili Oğlaklar. Eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak her tür iş, medya veya hukuksal konular önem vermeniz gereken alanlar, bu alanlarda önemli konuşmalar halinde olabilirsiniz. Bu hafta iş bağlantılarınız, konuşmalarınız önemli. Sosyal çevrenizi kullanarak, dengeli adımlarla işinizde ilerleyebilirsiniz.

Çarşamba günü, aile hayatınızda oldukça farklı ve sıradışı bir gün yaşayabilirsiniz. Parasal konularda esnek olacaksınız. Heyecanınız yüksek olabilir. İş alanlarınızda duygularınızı saklamaktan kaçının.

Cumartesi günü bu haftanın en dikkat edilmesi günlerinden bir tanesi. Bu haftasonu, arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde ya da iletişiminizde bazı bozulmalar oluşabilir, para alışverişlerinize, borç almaya, vermeye bu günler dikkat etmelisiniz.

Pazar günü itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi uzak çevre, seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Seyahatler sizi heyecanlandıracak. İşiniz veya kendinizle ilgili bir kurs yada seminere katılabilir, iş seyahatine çıkabilir ve yaptığınız her tür işten iyi deneyimler kazanabilirsiniz.


Saat: 13:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.