Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   20 Ağustos 2015 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/163912-20-agustos-2015-persembe-oglak-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 20.08.2015 01:06

20 Ağustos 2015 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
 
20 Ağustos 2015 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
:oglak:
Arkadaşlarınız ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecek. Arkadaşlarınız ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecek. İletişim trafiğinizin hareketlendiği bir dönemdesiniz. Öğlene doğru karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler bilinçaltınızı uyandırabilir ve unutulmuş arzular açığa çıkabilir. Duygusal ve alıngan bir tavır içine girebilirsiniz fakat mantıklı davranacaksınız ve olaylara gerçekçi bir açıdan bakmayı başaracaksınız. Üstelik yakınlarınız ve arkadaşlarınız sizi destekleyecek. Bu arada sezgilerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve günün ilerleyen saatlerinde alacağınız haberler hayal gücünüzü uyandıracak. İlginç projeler yapabilirsiniz.
Oğlak Burcu Genel Durum
Aile bireylerinizin ihtiyaçlarını karşılamakla ilgileneceğiniz bir gün olabilir. Özellikle günlük ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan yaşlılar için ufak tefek tamirat veya alışverişler yapabilirsiniz.
Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Sosyal hayatınızın hareketleneceği bir gün geçirebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlar, işleriniz veya kurgulamakta olduğunuz planlarla ilgili olarak yeni bakış açıları kazanmanıza da yardımcı olabilirler.


Saat: 19:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.