Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   27 Temmuz 2013 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/43248-27-temmuz-2013-cumartesi-oglak-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 27.07.2013 02:34

27 Temmuz 2013 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumu
 
27 Temmuz 2013 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumu


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Hayatınızda aksak giden bir şeylerin olduğunu düşünebilirsiniz. Konuları istediğiniz gibi net düşünmeyebilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Genel çevrenizde bir karamsarlık söz konusu olabilir. Bugün yaşamınıza ilişkin yeni kararlar almanız doğru olmayacaktır.
Aşk yaşamı: Aşk yaşamınızda küçük huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve gerginlikler yaşamaya yatkın olacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızda oluşabilecek sorunlar tüm yaşamınızı olumsuz olarak etkileyecektir. Ruhsal olarak karamsar etkiler altındasınız ve duygusal konularda bir isteksizlik gösterebilirsiniz. Özellikle bugün bazı planlarınızın istediğiniz şekilde hızlı gelişmemesi yada geciken iletişimler canınızı sıkacak nedenler olacaktır. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.
İş yaşamı: İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Karar vermekte ve girişim yapmakta zorlanabilirsiniz. Sizin dışınızda kalan nedenlerden dolayı bazı münakaşalara girebilirsiniz.Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. İş ortamınızda tartışmalardan kaçınmaya çalışın.Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.
Para durumu: Maddi konularda bazı engellerle yada kısıtlamalarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınızda genel olarak dikatli hareket etmeyi tercih edeceksiniz.
Dikkat: Düşüncelerinizden ve kararlarınızın doğruluğundan emin olamıyorsunuz. Dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz.


Saat: 02:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.