Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   29 Temmuz 2013 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/43702-29-temmuz-2013-pazartesi-oglak-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 29.07.2013 15:57

29 Temmuz 2013 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumu
 
29 Temmuz 2013 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjinizi iyi kullanabileceksiniz. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. İlginç bazı iletişimleriniz olabilir yada beklediğiniz bir haber bugün gelebilir. Sosyal çevrenizde genel bir hareketlenme olacaktır ve arkadaşlarınızla birlikte çeşitli faaliyetlere katılabilirsiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve yeni kararlar alabilirsiniz.
Aşk yaşamı: Aşk yaşamınızda özgürleşme ihtiyacınızın artacağı ve sizi sınırlayan bağlardan kurtulmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte güzel zaman geçirmek şansınız olacaktır. Özellikle birlikte sizi mutlu edecek aktivilere katılma şansınız olacaktır ve görüş alışverişlerinde bulunabileceksiniz. Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz ve yeni bazı kararlarda bulunabileceksiniz.
İş yaşamı: İş yaşamınızda oldukça enerjik olacağınız ve enerjinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve bu gelişmeleri istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün farklı çözümler bulabilirsiniz. İşiniz konusundaki beklentilerinizi yeniden değelendirebileceksiniz ve bu doğrultuda yeni kararlar alabileceksiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.
Para durumu: Maddi konularda olanaklarınızı olumlu olarak değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. İdealleriniz ön plana çıkacaktır ve bu doğrultuda kararlar alabileceksiniz


Saat: 22:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.