Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013 (https://www.forumaski.com/oglak/63907-oglak-burcu-gunluk-yorum-1-kasim-2013-a.html)

Naevia 01.11.2013 01:22

Oğlak Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013
 


Oğlak Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Beraberliğinizdeki doyumsuzluğu başka sosyal doyumlarla örtmeye çalışıyorsunuz. Aşk ilişkiniz bir an evvel masaya yatırılacak halde görünüyor. Ama siz beraberliğinizi sorgulamaya niyetli görünmüyorsunuz.

Çalışma ortamınızdaki aile havası, işlerin daha randımanlı yürümesine yol açıyor. Buna rağmen, iş başında iş dışındaki yakınlaşmaların, şimdi değilse de gelecekte sorun yaratacağını düşünüyorsunuz.

Yalnız yaşamadığınız için para durumlarını istediğiniz ölçüde denetleyemiyorsunuz. Çok kökten kararlar almak, giderleri sabitleyerek yaşamınızı sınırlamak niyetindesiniz.

Huyunu suyunu pek beğenmediğiniz biri yakında iş yaşamınıza girip çalışma arkadaşınız olabilir.

Duygusal bir rahatlama içine gireceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bir çok açıdan duygularınız dengelenecektir. Hoşunuza gidecek etkinliklere katılabilir ve arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Gün içinde sosyal hayatınızda bir hareketlenme olacaktır. İçinizden geldiği gibi davranmak arzusundasınız. Olaylara ve insanlara karşı dengeli bir duygusallığınız olacaktır. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. İş yaşamınızda bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.


Saat: 03:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.