|
Pilavlar - Makarnalar kategorisinde açılmış olan Azerbaycan Pilavı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
04.06.2013, 12:00 | #1 (permalink) |
| Azerbaycan Pilavı Malzeme 2 su bardağı pirinç (Ayıklanıp, yıkanmış) 4 su bardağı et suyu veya su 200 gr. Bizim Paket Margarin 150 gr. kayısı 100 gr. badem İçi 100 gr. üzüm 1 bağ dereotu 2 baş soğan (İnce kıyılmış) Tuz Hazırlanışı Tencere içinde yağı kızdırın ve soğanı yumuşatın. Pirinci ilave edip, orta derece sıcaklıkta 10 dakika kadar tencerenin dış kenarından içe doğru karıştırın. Kaynayan et suyunu ilave edip, karıştırın. Dereotu hariç tüm malzemeyi de ekledikten sonra ağır ateşte 10 dakika pişirin ve dinlenmeye alın. Tencereyi geniş bir tepside ters çevirin. Biraz daha dinlendirdikten sonra tencereyi alın. Dere otunu koyun ve karıştırın. Arzuya göre servis yapın.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |