Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Psikoloji (https://www.forumaski.com/psikoloji/)
-   -   Mutlu Olmak İçin Önce Bunları Kabullenmelisiniz (https://www.forumaski.com/psikoloji/170735-mutlu-olmak-icin-once-bunlari-kabullenmelisiniz.html)

Papatya 03.11.2015 11:22

Mutlu Olmak İçin Önce Bunları Kabullenmelisiniz
 
Mutlu Olmak İçin Önce Bunları Kabullenmelisiniz

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Mutsuz hissediyorsanız bunu değiştirmenin sizin elinizde olduğunu unutmayın. Mutlu olmak için işte kabul etmeniz gereken şeyler...

Hayatta her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir ve çoğu zaman beklentileriniz hayal kırıklığıyla sonuçlanıp mutsuz olmasına sebep olabilir. Bunun olmaması istiyorsanız biraz çaba harcamalı vemutlu olmak için bunları kabullenmelisiniz;
- Her şeyi konrtol edemeyeceğinizi unutmayın. Değiştiremeyeceğiniz şeyleri takıntı yapmak yerine değiştirebileceğiniz şeylere yoğunlaşın, aynı şekilde davranarak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.
- Hayatınız ne kadar mükemmel de olsa problemler yaşamaya devam edersiniz. Zamanınızı sahip olduğunuz harika şeylere odaklanarak harcayın aksi halde nelerin daha iyi olabileceği hakkında yakınarak harcarsanız yetersizliklere odaklanarak bir süre sonra tek görebildiğiniz şeyin onlar olmasına sebep olursunuz.


- Her zaman sizinkinden daha iyi veya daha kötü bir hayata sahip birileri olacak. Başka insanların hayatlarını kendinizinkiyle karşılaştırmaktan vazgeçin.
- Hayatınızın tam da olması gerektiği gibi ilerlediğini kabul edin. Ne olması gerektiği hakkında kafa yormayı bırakın ve anı yaşayın.
- Kendinize biraz inanın başardığınız birçok şey var zaten, şans ve zamanlamanın sizden yana olduğu zamanları da unutmayın. Hayat devam ediyor şu an mutsuzluk çekiyorsanız bile çok yakında güzel şeyler mutlaka başınıza gelecek.
- Hayat bu hata yaparsınız ve yapmaya devam edersiniz, unutmayın dünyanın sonu değil. Her pişmanlık sonrası depresyona girmek yerine, bir süre sonra böyle hissetmeyeceğinizi düşünerek acılarınızı hafifletin.


- Herkesi memnun edemezsiniz, eğer hayır diyemeyen biriyseniz ilk önce hayır demeyi öğrenin aksi halde başkalarının isteğini yerine getirmek için zaman harcarken aslında kendiniz dışında herkesi memnun etmiş olursunuz.
- Bazı şeyler kontrolünüz dışında gelişir ve kontrol edemediğiniz şeylerle savaştığınızda sadece enerjinizi kaybedersiniz bunun yerine olayları akışına bırakın ve taşların yerine oturması için sabredin.
- Kendinize amaçlar belirleyin ve istediğiniz bir şeye ulaşmak için uğraşın ancak bunu yaparken, mutluluğu istediğiniz şeylere ulaşınca yakalayacağınızı düşünmeden onlara ulaşmaya çalışırken ne kadar eğleneceğinize odaklanın.




Saat: 14:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.