Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rap - Hip Hop (https://www.forumaski.com/rap-hip-hop/)
-   -   Fuat Ergin kimdir? Fuat Ergin Biyografisi (https://www.forumaski.com/rap-hip-hop/95831-fuat-ergin-kimdir-fuat-ergin-biyografisi.html)

SrKn 07.03.2014 01:36

Fuat Ergin kimdir? Fuat Ergin Biyografisi
 
Fuat Ergin kimdir? Fuat Ergin Biyografisi
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1972 Berlin dogumlu Fuat, hayatinin 30 yilinin 25 yilini Almanya´da yasadi, 5 senesini ise Türkiye´de. Bu 5 yil icinde $ile´deki 50.yil Lise´yi ziyaret etti. Ailesinin vefatindan sonra Almanya´yi kendisine en iyi alternatif olanakli kildi (Baba RIP 86, Anne RIP 89).


Ilk Rap´lerini ingilizce söyledi. 1995´de Anadilini kullanmaya karar verdi, lyriksel anlamda ve özdilini öksüz birakmamak icin. O dönemlerde ekmek parasini Postaci, Cam Zimparaci, Nöbetcilik yada Tegel-Otto Lilienthal Havalimaninda yük arabasi tasiyarak cikariyordu. Yani sira ise MKZWO o zamanlar MIK´X News´da serbest is görüyordu. O dönemlerdeki, bugün taninmis, ingiliz raperler ilen enterviyu yapma firsati vardi mesela Nas, Fugees, Blade, Goats yada Beatsie Boys.


KOOL SAVA$ ilen arkadasliginin sayesinde MOR grubuna karisdi ve 1999´da ilk ürünü HASSICKDIR?´i Royalbunker´in yardimiyla ne$redildi. 2000 senesinde piyasaya sürülen MOR - NLP albümümünde 3 tane Türkce parcasi corbada tuzu bulundu. 17. Mart 2001´de HASSICKDIR? 2 realeased edildi ve BONOBO1PANZER baska bi plaksirketi albüme davul tozu birakdi. Bu albüm aslen ta Mart 2000´de cekimleri bitmis olmasina ragmen.


çok kisi ilen beraber calisilmisligi oldugu gibi Amerikalilarin aralarinda konuslmuslugu olmusdu, mesela C.V.E.´den tanidigimiz RIDDLORE, BUSDRIVER PROJEKT BLOWED´den, Wu-Tang´in beyni RZA "The World Accordings to RZA" Compliation´, BEATFABRIK, ILLUMINATEN, MEAYAH DON, HORNFLEX, KILLA HAKAN, DA GERM, BEKTA$. $ubat 2002 Istanbul´a köprü kuruldu, 5 gün icinde Sagopa Kajmer ve Nefret´den Ceza ilen 5 parca cekildi.3. Nisan 2002´den berri yürüyen yeni proje "RAPÜSTAD" - Ihtiyari Sürgün (Gurbet Vatan iliskileri): Volkan ve Killa Hakan Roughmixrecordings´den, Ayan Cosan ve Fuat Ergin taninmis "Vielklang" Studio Complex icin calisiyorlar.

Narsinha 07.03.2014 01:56

Cevap: Fuat Ergin kimdir? Fuat Ergin Biyografisi
 
Pusat dizisinde görmüştüm, kayıplarda şimdi sanırım.


Saat: 07:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.