Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada ünlü birini görmek ne anlama gelir? (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/103621-ruyada-unlu-birini-gormek-ne-anlama-gelir.html)

Perii 15.04.2014 00:40

Rüyada ünlü birini görmek ne anlama gelir?
 
Rüyada ünlü birini görmek ne anlama gelir?

Rüyalar, psikoloji bilimine göre bilinçaltımızı uykuda yaşanması halidir. Rüyalarımızda gördüğümüz şeyler bilinçaltımızın bir yansıması gibidir. Gün boyu zihnimize nelerle meşgul olursa bu meşguliyetler bilinç altında depolanır ve uykularımızda ortaya çıkar. Peki rüyalarımızda ünlü bir sima görmek, ünlü biriyle insani ilişkilerde bulunmak ne anlama gelmektedir?
Rüyada ünlü birini görmek, İmam Nablusi Rüya Tabirleri kitabı gibi kadim rüya tabiri eserlerinde pek bulunmayan bir durumdur. Ama rüyada ünlü biri görmenin genel olarak mutlu olmaya işaret olduğu rivayet edilir.
Rüyada devlet erkanından birini görmek: Devlet başkanını ikram ve ihsanda bulunurken ya da sevinçli görmek hayra, onu üzgün ve gazaplı yahut perişan bir vaziyette görmek kendisi ve ülkesi için şerre delalettir.
Devlet başkanı görmek bazen bekar için evlenmeye, evli kimse için hayra ve dünyalığını düzelmesine; Kendini devlet başkanına yakın görmek bir zulme ortak ve yandaş olmaya, azap ve uhrevi sıkıntılara delalet eder.
Rüyada şarkıcı görmek, ferahlığa, bazen bir yerden diğer bir yere nakletmeye işarettir.
Yine de rüyada ünlü birini görmek ile alakalı kesin bir rüya tabiri yoktur. Çok fazla televizyon izlemek, magazin programı izlemek de ünlü isimlerin rüyalarımıza nedensiz yere girmesine neden olabilir. Günün 10 saati bilgisayar oyunu oynayan ya da çok televizyon izleyen birinin rüyasında oyundaki karakterleri, televizyondaki karakterleri görmesi kaçınılmazdır, bunlarda mana aramaya gerek yoktur.


Asi Ruh 15.04.2014 18:15

Cevap: Rüyada ünlü birini görmek ne anlama gelir?
 
Mesela beni :D


Saat: 23:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.