Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Arabaya Binmek (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/123591-ruyada-arabaya-binmek.html)

Asi Ruh 28.07.2014 23:35

Rüyada Arabaya Binmek
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rüyada Arabaya Binmek

Rüyada arabaya binmek, rüya sahibinin işlerinin iyiye gideceğine işarettir. Bu şekilde işlerin iyiye doğru gitmesi maddi yönde kazanç geleceğinin de habercisidir. Rüyada görülen binilen araba mevkiyi işaret eder. İşlerin iyiye gitmesi de bu mevkiden kaynaklanmaktadır.
Rüyada arabaya binmek ve bu arabayı kullanmak rüya sahibinin bulunduğu işte başarılı bir idareci olduğunun tabiridir. Bu idareci, altında bulunan kişiler tarafından sevilmekte ve sayılmaktadır. Rüya sahibi idareci, başarılı yönetimi ve becerikliliği nedeniyle hükümetle aracılık yaptığına delalet eder.

Rüyada araba, mevki ile yorumlanmaktadır. Yani arabaya binmeniz, mevkinizin yükselme ve başarılı olmanız demektir. Fakat rüya ile ilgili çeşitli rüya tabircilerinin farklı yorumları da bulunmaktadır. Bazılarına göre arabaya binmek, bir seyahatin yaklaştığına delaet eder. Bu

yolculuk uzun süredir planlanan ve gerçekleşmesine çok az bir zaman kalan yolculuk olabilir nitelendirilebilir. Kişi bu yolculukla beraber istediklerini elde edecek ve mutlu olacaktır.


Saat: 23:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.