Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Irmak Görmek (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/13562-ruyada-irmak-gormek.html)

Mavi 31.10.2012 16:32

Rüyada Irmak Görmek
 
IRMAK
Rüyada büyük bir ırmağa düşmek; tehlike içinde olduğunuzu eğer çok uğraşılırsa kurtulursa rahata ereceğine eğer, ırmaktan çıkmazsa öleceğine yorumlanır. Durgun, temiz bir ırmak; bol kazancın, mutluluğun işaretidir. Kirli bir ırmak, etrafınızda kıskanç insanlar bulunduğuna bunlarla tartışacağınız anlamındadır.

Asi Ruh 16.11.2014 21:46

Cevap: IRMAK
 
Rüyada Irmak Görmek
Rüyada ırmak görmek; iyi ve güzel anlamlara gelmektedir. Kişi hayatta hiç zorlanmadan, çaba sarf etmeden zenginlik içinde bir ömür yaşar. Hanesi nimetlerle dolup taşar. Kişinin eli de açıktır. Zor durumdaki insanlara da yardım elini eksik etmez. Allah katında büyük sevaplar kazanan bu kişi varlığını başkalarıyla paylaşmayı bilir. Kişi rüyasında ırmakta yüzdüğünü görürse, işleri açılır, rızkı çoğalır ve zenginliğine zenginlik katar.
Rüyada ırmak görmek kişi için güzel ve hayırlı şeylerle yorumlanır. Rüyasında ırmak gören kişinin geçim sıkıntısı çekmeden bolluk ve bereket içinde yaşayacağı ve kazancının hayır yaparak harcayacağına işaret eder. Rüyasında ırmak gören kişi hiçbir zaman yokluk görmeyeceği gibi darda olan insanlara da elini uzatıp onlara destek olmaya çalışan, haram lokma yemekten sakınan, iyi kalpli, hayırsever biri olarak mutluluk ve huzur içinde ailesiyle ve sevdikleriyle bir arada yaşamını sürdüreceğine işaret eder.


Saat: 17:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.