Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Uzuvlar Görmek (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/160480-ruyada-uzuvlar-gormek.html)

Toprak 14.07.2015 18:42

Rüyada Uzuvlar Görmek
 
Rüyada Uzuvlar Görmek

Uzuvların çoğaldığını görmek Tiflisi Tabirleri: İbn-i Sîrîn: Rüyada uzuvlarınızın çoğaldığını görmek; akraba veya ev halkının çoğalacağına… Uzuvlarınızın koptuğunu ve bedeninizden düştüğünü görmek Rüyada uzuvlarınızın koptuğunu ve bedeninizden düştüğünü görmek; yolculuğa çıkacağınıza ve akrabalarınızın dağılacağına… Kendi uzvunuzu kesip dağıttığınızı görmek Rüyada kendi uzvunuzu kesip dağıttığınızı görmek; ev halkını veya akrabalarınızı çeşitli şehirlere göndermeye işarettir.

Vücunuzdan bir parça et kestiğinizi görmek Kirmanî:Rüyada vücudunuzdan bir parça et kestiğinizi görmek; malınızın zorla gasp edileceğine… Uzuvlarınızdan et koparıp hayvanlara verdiğinizi görmek Rüyada uzuvlarınızdan et koparıp hayvanlara verdiğinizi görmek; malınızdan başkalarına bağışlayacağınıza işarettir. Herhangi bir uzvunuzun sizinle konuştuğunu görmek Cabir Mağribi: Rüyada herhangi bir uzvunuzun sizinle konuştuğunu görmek; halk arasında rezil olacağınıza… "Derilerine 'Niçin aleyhimize şahitlik ettiniz?' derler. Onlar da: Her şeyi konuşturan Allah, bizi de konuşturdu. İlk defa sizi o yaratmıştır. Yine O'na döndürülüyorsunuz, derler.

Herhangi bir uzvunuzun yolda yürüdüğünü görmek Rüyada herhangi bir uzvunuzun yolda yürüdüğünü görmek; yaptığınız işe güvendiğinize Herhangi bir uzvunuzun bedeninizden ayrıldığını görmek Rüyada herhangi bir uzvunuzun bedeninizden ayrıldığını görmek; akrabalarınızdan birinin gurbete gideceğine… Uzuvlarınızın ağrıdığını veya hırpalandığını görmek; hastalığa… Bir kuşun vücudunuzdan bir parça et kopardığını görmek Rüyada bir kuşun vücudunuzdan bir parça et kopardığını görmek; malınızın bir kısmının zorla elinizden alınacağına.. Herhangi bir uzvunuzun bozulduğunu görmek Rüyada herhangi bir uzvunuzun bozulduğunu görmek; o uzvunuzun sağlıklı olmadığına işarettir.


Saat: 11:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.