Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Sandal Görmek (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/18463-ruyada-sandal-gormek.html)

Mavi 22.11.2012 02:03

Rüyada Sandal Görmek
 
SANDAL
Rüyada genç bir erkeğin kendini sandalda görmesi, dostu sandığı bir kişi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok zor durumda kalacağına yorumlanır. Sandalla gezinmek, istediğiniz şeyleri elde edecek ve muradınıza ereceksiniz demektir. İleri yaşta birisi için bu rüya büyük para kaybı nedeniyle daha basit bir yaşama mecbur olacak anlamındadır. Genç bir kadın için, yeni ve güzel bir aşk yaşayacağına yorumlanır.

Asi Ruh 24.01.2014 17:43

Rüyada Sandal Görmek
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rüyada Sandal Görmek

Genç bir erkeğin rüyasında kendisini sandalda görmesi, güvendiği bir arkadaşı tarafından aldatılacağına ve sıkıntılı bir duruma düşmesine; yetişkin bir erkek ise, maddi bir kayıp yüzünden daha sade bir hayat yaşamaya mecbur kalacak demektir. Genç bir bayan için, yeni ve samimi bir arkadaş elde edeceğine; daha yaşlılar için, kötü bir eve taşınacağına delalet eder.

Eğer durgun ya da sakin suda geziyorsanız istediğinizi elde edecek, amacınıza ulaşacaksınız, dalgalı suda geziniyorsanız, hayatınızda birtakım sıkıntılı gelişmeler olacak.

Rüyada bir deniz kıyısında sandalla gezinti yapmakta olduğunuzu görmek, kısa bir seyahat yapacağınıza yorumlanır. Bir başka yoruma göre de: Rüyada sandal görmek, üzüntü, keder, dert, rahatsızlık, kıtlık ya da darlığa düşmüş olan kimseler için kurtuluşa delalet eder.

Sandalla gezinti yapmak, arzu ettiğiniz her şeyi elde edeceksiniz ve amaçlarınıza ulaşacaksınız demektir.
Rüyada sandal görmek; sevdiğiniz bir dostunuzla beraber bir gün geçireceğinize, sandalla gezinti yapmak; aile ortamında bir rahatsızlık yaşanacağına, sandalın battığını görmek; size yapılacak evlenme teklifini iyice düşünmeden cevap vermemeniz gerektiğine, daha sonradan bir kazaya uğramamak için dikkatli olmanız gerektiğine delalet eder.


Saat: 09:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.