Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Yabancı Dil Konuşmak Ne Anlama Gelir (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/66791-ruyada-yabanci-dil-konusmak-ne-anlama-gelir.html)

Perii 14.11.2013 18:49

Rüyada Yabancı Dil Konuşmak Ne Anlama Gelir
 
Rüyada Yabancı Dil Konuşmak Ne Anlama Gelir
Rüyada yabancı dil konuşmak, kendinizi geliştireceğinize şu anki hali hazır da oturduğunuz bulunduğunuz yerden daha farklı yerlere gitmeye kendinizi yabancı bir yere de gitmiş olsanız hiçbir şekilde yabancılık çekmeyeceğinize bunun sizin kendinizi geliştirme de yararının olduğunu işaret eder.

Yabancı dillerden İngilizce bilmek ve bu dili konuşmak veya bir İngiliz in konuştuğunu görmek, buralarla ilgili oluşacak gelişmelere bunun sizi de şaşırtacağına bundan dolayı da hazırlık yaparak kendiniz için çok yararlı bir döneme gireceğinize yorumlanır.

Rüya da Fransızca konuşmak, karışık bazı gönül ilişkilerinin olacağına bundan başınızın çok ağrıyacağına yorumlanır.Arapça konuşmak, Arap ülkelerine gidilebileceğine işaret eder. Arapça dua etmek için bu yabancı dili öğreneceğinize yorumlanır.Çince konuşmak beyin yorgunluğu yaşayacağınız bir zaman diliminde olacağınıza ama sonunun çok iyi da olacağına da işaret eder.

FeCr 15.11.2013 14:33

Cevap: Rüyada Yabancı Dil Konuşmak Ne Anlama Gelir
 
Tam tersi..kendine gel,bilmediğin meselelerde hüküm verme anlamına gelir.


Saat: 07:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.