Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada turşu görmek ne anlama gelir (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/88388-ruyada-tursu-gormek-ne-anlama-gelir.html)

Perii 01.02.2014 23:41

Rüyada turşu görmek ne anlama gelir
 
Rüyada turşu görmek ne anlama gelir
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rüyada turşu görmek kişinin kendisine faydası olmayacak ve hayır getirmeyecek bir iş için çok heveslenip, uzun süre onun peşinden koşmasına fakat sonunda umduğunu bulamamasına delalet eder. Rüyada turşu gören kişinin hayalleri pek yere basan türden değildir, bu kişi genelde olmayacak hayaller kuran ve onların peşinden koşan kişi olarak tabir edilir. Rüyada turşu görmek daha çok kişinin yaşadığı sorunlar, üzüntüler ve kederler olarak değerlendirilir. Rüya sahibi önce çok mutlu olacak sonra da çok üzülecek demektir. Bir kişi rüyasında turşu görürse onun çok fevri davranan bir o kadar da uçarı biri olduğu yorumu yapılır.
Rüyada turşu görmek, iyi değildir. Rüyayı gören kişinin ağız tadını ve kurulu düzenini bozacak, tüm neşesini ve keyfini kaçıracak, kötü, tatsız ve talihsiz bazı olayların yaşanacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin emeklerine yazık edecek, umutlarının solmasına neden olacak bir takım engellerle karşılaşacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine alamet eder.


Asi Ruh 03.02.2014 18:31

Cevap: Rüyada turşu görmek ne anlama gelir
 
Turşunu kurcaklar senin Perii :D


Saat: 14:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.