Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Saçlarınız için stresten uzak durun (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/119408-saclariniz-icin-stresten-uzak-durun.html)

Bia 11.07.2014 14:07

Saçlarınız için stresten uzak durun
 
Saçlarınız için stresten uzak durun

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Saçlarınızın bakımına sadece yıprandıklarında ve mevsim geçişlerinde değil her zaman önem vermelisiniz!

İşte saçlarınızın sağlıklı kalmaları için 10 öneri…

1- Banyo esnasında saçlarınızı iyice durulamaya özen gösterin. Aksi halde saçlarınız çabuk yağlanır ve ciddi kepek problemleri yaşayabilirsiniz.

2- Stresten uzak durmaya çalışın. Aşırı stres saçlarınızın dökülmesine neden olur.

3- Beslenme şeklinize önem verin, sağlıklı besinler tüketin. Yanlış diyetler uygulamanız, kontrolsüz kilo kaybı ve dengesiz beslenme saçlarınızın dökülmesine ve sağlığını kaybetmesine neden olur.

4- Saçlarınız için doğru fırça seçiminiz çok önemli. Saç tipinize uygun bir fırça ile saçlarınızı kırmadan ve yıpratmadan taramaya özen gösterin.

5- Saçlarınızda yoğun dökülme problemi yaşıyorsanız umutsuzluğa kapılıp, kendinizi üzmeyin. Piyasadaki bulunan saç dökülmelerine karşı bitkisel ürünler size oldukça yararlı olacaktır.

6- Mevsim geçişlerinde saçlarınıza daha fazla özen gösterin. Çünkü bu dönemlerde saçlarda dökülme oldukça artar.

7- Aklınıza geldikçe saç derinize masaj uygulayın. Banyo esnasında saçlarınıza ve saç derinize masaj yapmak, saçlarınızın güçlenmesini sağlar.

8- Saç tipiniz hakkında bilginiz olsun ve ona göre ürün kullanmaya özen gösterin. Doğru ürün kullanımı saç dökülmelerinizi azaltacaktır.

9- Ellerinizi gün içerisinde saçlarınızdan uzak tutun. Aksi halde saçlarınız çabuk yağlanır ve yağlanan saç daha çok dökülür.

10- Saçınıza çok fazla işlem uygulamamaya dikkat edin. Fön, maşa gibi ısı içerikli işlemler saçlarınızın yıpranmasına neden olur.


Saat: 11:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.