Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Boya Saç Telini Kalınlaştırır mı? (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/130247-boya-sac-telini-kalinlastirir-mi.html)

Jade 07.09.2014 11:17

Boya Saç Telini Kalınlaştırır mı?
 
Boya Saç Telini Kalınlaştırır mı?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Boya saç tellerini bir miktar kalınlaştırabilir ve saçların daha hacimli görünmesine yardımcı olabilir. Ayrıca doğru renk ve boya biçimi seçerek saçlarınızın olduğundan daha hacimli görünmesini sağlayabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Saçınızı doğal renginden daha açık bir renge boyatacaksanız ve boyadan önce ağartıcı kullanmanız gerekiyorsa bu uygulama saç tellerinin yoğunluğunu kaybederek bir miktar incelmesine neden olabilir. Boyanın saç tellerini kalınlaştırması, sadece ağartıcı kullanılmayan zamanlarda geçerlidir.

Saçları Hacimli Göstermenin Diğer Yolları

Tek renk, düz saçlar olduğundan daha hacimsiz görünebilir. Eğer saçlarınıza ekstra bir işlem yapmadan daha hacimli “görüntüsü” vermek istiyorsanız seçtiğiniz rengin farklı tonlarını kullanarak gölgeler yapın. Bu sayede dışarıdan bakıldığında katmanlı ve daha hacimli görünen saçlar elde edebilirsiniz.

Saç kesim modeli de saçın hacimli görünmesi için önemlidir. Katlı ve dalgalı saç modelleri saçın hacimli görünmesi için tercih edilebilir.

sacport

Bia 07.09.2014 11:18

Cevap: Boya Saç Telini Kalınlaştırır mı?
 
Kırıkları göstermediği kesin. :)


Saat: 23:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.