Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Mat ruj sürmenin püf noktaları (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/150352-mat-ruj-surmenin-puf-noktalari.html)

Perii 01.04.2015 03:08

Mat ruj sürmenin püf noktaları
 
Mat ruj sürmenin püf noktaları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Mat rujları seviyor musunuz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Mat rujların pürüzsüz ve moden duruşuna Mynet Kadın editörleri olarak biz de bayılıyoruz. Ancak uygulama zorluğundan dolayı günlük makyajımızda kullanmakta çekiniyoruz. En küçük kusuru bile affetmeyen mat rujların nasıl sürülmesi gerektiğini araştırdık ve püf noktalarını yazdık.

İşte mat ruj sürmenin püf noktaları...

Pürüzsüzleştirin
Mat rujun kusursuz durması için dudaklarınızdaki ölü derileri bir scrub yardımıyla temizleyin. Dudaklarınız için özel bir scrub satın almak yerine evde de kolayca hazırlayabilirsiniz.

Ev yapımı scrub için; küçük bir kapta1 tatlı kaşığı şeker ve yarım tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırın. Hazırladığınız karışımı kurumuş dudaklarınızın üzerine hafifçe masaj yaparak uygulayın. 1-2 dakika kadar masaj yaptıktan sonra dudaklarınızı ılık suyla yıkayın. Scrub işlemi bittikten sonra dudaklarınızı lip balmlarla nemlendirin.

Dudak çizginizi netleştirin
Mat ruj, dudaktaki en küçük kusuru bile öne plana çıkarır. Bu sebeple ruj sürmeden önce dudak çevrenize yayılmış pembelikleri kapatıcı ya da fondöten yardımıyla eşitleyin. Renk eşitleme ve dudak çizgilerini belirginleştirme işlemi, mat rujunuzun daha profesyonel durmasını sağlar.

Renklendirin
Seçtiğiniz mat rujunuzu dudaklarınızın orta kısmından başlayarak sürün. Rujunuzu uyguladıktan sonra temiz bir fırça yardımıyla rengi tüm dudağınıza eşit bir şekilde dağıtın. Rujunuzun taşan kısımlarını kapatıcı yardımıyla düzeltebilirsiniz.


Saat: 21:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.