Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Bitkisel Yağlarla Saç Bakımı Nasıl Yapılır? (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/159782-bitkisel-yaglarla-sac-bakimi-nasil-yapilir.html)

DeRDeST 11.07.2015 04:04

Bitkisel Yağlarla Saç Bakımı Nasıl Yapılır?
 
Bitkisel Yağlarla Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Saçlarınızın bakımı son derece önemlidir. Bu bakımı sağlayabilmek için dışarda satılan pek çok ürün bulunmaktadır. Saçın daha kolay uzamasını sağlayan kremler, yağlı saçlar için çeşit çeşit şampuanlar, banyodan önce ve banyodan sonra kullanabileceğiniz saç maskeleri, kremler gibi pek çok problemi ortadan kaldırmak amaçlı ürünler satılmaktadır. Ama bu satılan ürünlerin hemen hemen hepsinin içeriğinde kimyasal ürün yer almaktadır. Bundan dolayı bu tarz ürünler saçlarınızda geçici olarak iyileşme sağlayacaktır.

Saçlarınıza sağlıklı bir görünüm elde etmek hem de bunu uzun vadeli yapabilmek de mümkündür. Kozmetik içerikli ürünlerin dışında tamamen bitkisel olan ürünlerle saçlarınıza sağlık ve canlılık kazandırabilirsiniz. Etkileri sadece bunlarla da bitmez. Saçlarınızda ya da saç derinizde oluşan pek çok problemi bu yağlar sayesinde aşabilirsiniz. Günlük hayatta saçlarınıza bakım yapmak çok zor değildir. Haftada sadece 1 veya 2 kere saçlarınıza yapacağınız bakımla her şeyi iyi hale çevirebilirsiniz. Saç bakımında son derece faydalı olan bu yağları incelememiz gerekirse;

Zeytinyağı:

İçeriğinde bulunan yağ asitleri saçlarınızı dipten uca kadar beslemektedir. Saç derisine masaj yoluyla uygulandığında saç derinizdeki problemleri ortadan kaldırır, saçlarınızın parlamasını sağlar. Saçlarınıza uyguladığınız zeytinyağının daha iyi etki etmesi için saçlarınızda en az 20-25 dakika kadar bekletmelisiniz. Sonrasında saçlarınızı yıkabilirsiniz. Haftada 1-2 uygulamayla 1 ayda değişime siz de inanamayacaksınız.

Argan Yağı:

Son dönemde oldukça popüler olan argan yağı da saçlarınızın ihtiyacı olan minarelleri saçlarınıza geri kazandırır. Saçlarınızın son derece sağlıkla uzamasını sağlar. Uygulama şekli olarak argan yağını duş sonrasında az miktarda nemli saçlarınızın uçlarına uygulayabilir ve saçlarınızı kurutabilirsiniz. Ya da banyo öncesinde tüm saçlarınıza masaj yaparak uygulayabilir ve yıkayabilirsiniz. Saçlarınızın sağlıkla uzadığını en kısa sürede gözlemleyebilirsiniz. Son derece güçlü saçlara kavuşabilirsiniz.

Biberiye Yağı:

Biberiye yağının, saç dökülmelerini önlediği bilinmektedir. Saçlarınızın köklerine etki ederek onları besler ve saçlarınızın sağlıklı uzamasını sağlar. Özellikle boyalı saçlarda oluşan yıpranmaya da iyi geldiği kanıtlanmıştır. Direkt olarak saçınıza sürmemenizde fayda var. İçerisine badem yağı ve kayısı çekirdeği yağı ilave ederek kendinize bir bakım yağı kürü oluşturabilirsiniz.


Saat: 18:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.